29 weeks ++

hi mommy smua saya baru preggy 29 weeks ++ tapi saya dah rasa sakit smua tempat.. contohnya bahagian bawah ni.. kadang perut rasa bisa2.. especially bila baby mengeras.. normal ke eh? dua tiga harini saya easa sakit bila baby tendang.. xtau la mgkin otot dia dah mula kuat kan.. rasa mcm org terajang2 perut ni tiap kali dia kick hahahaahha sweet moments sangat tapi tu la risau kot lain ngn pengalaman mommy smua.. cite sikit mommy.. tq

1 Balas

Normal semua tu. Hehe. Nnt masuk 30w ke atas lagi double sakit tu.. Nak bjln pun ssh. Celah kangkang cramp, sakit sgt². 😁

5y ago

Aamiiin. InsyaAllah.. Jaga diri..