Perut bergegar

hi nak tanya, if perut rasa bergegar tu ada yang kata baby kick betui ka? or dia berpusing? i have no experience and i taktau sangat rasa macam mana tapi ofcourse la rasa dalam perut. Cumanya jenis perut tebal, so kalau duduk kadang rasa dia kick, and kadang bergegar tu nak kena kira jugak ka? sebab nak tengok dia berombak dekat perut tu kalau baring baru nampak. sebab dah 29 weeks. thank you 🤗 #firstbaby #firsttimemom

1 Balas

Sy pun confuse sis, baby sy pn kdg kick sampai rasa bergegar😆 tapi mcm dia kick kot rasanya, sy kira je kalau rasa gegar perut tu kdg terkejut baring2 rasa bergegar dia kick 🤭

11mo ago

hehe kan. kadang duduk pun dia kick kuat sangat pun terkejut senak jugak tapi best la baby active. Tu la i pun kira sebab depa kata baby kick kalau bergegar tu.