Tekan ke bawah perut

haii mommy smua..saya dah 37weeks.skrg ni jalan pn sakit celah tulang peha tu..lps tu perut rasa mcm ditekan ke bawah mcm nk tkncing..tp bila pg toilet xkncing pn..rasa mcm nk kncing je..sakit pun ada..boleh bg pnjelasan kenapa eh..baby aktif sgt begerak saja tiap malam..

1 Balas

Itu perkara normal .sebab nak sampai due date bersalin dah , so baby dah nak keluar dah .memang akan rasa macam tu bak kata mak I la 😅 sebab baby dah kebawah .prepare untuk keluar