29weeks Kandungan

ada tk 29 weeks mcm saya? baby dia dh 2hari ni duduk bawah je..boleh rasa dia gerak ,pusing, tendang smua kt bahagian ari2 tu je 😅 senak rasa

6 Balas

sy 28w scan kk bby dkt bwh ni nk msuk 30w siang dy kurg gerak puas pujuk mkn mnis bru gerak skit2,law mlm Allahu aktif bkn main dy😂😂 senak rasa. tp bab kncing still normal

samalah.. sya pon 29 weeks .. cmtu lah.. nak cangkung ke mmg senak.. n rse cm nak terkncing aje.. kkdng baby sedu.. geli2 rse 🤣🤣🥲❤️ comel jeee

mmg la. bby dah makin membesar ruang die dh makin terhad. x kaki kt bwh tu kple kt bwh tu. sbb tu kerap rasa senak kt bahagian ari2 tu.

2y ago

ohh hehe.. Mcmtu rupanya.. first mommy xtahu ap2 lgi.. tq ya

Untung sis dpt rasa sy 31 minggu ni bru rasa anak gerak kencang

I pun sampai rasa nak terk**cing😭

samalah puan saya pun rasa macam tu

2y ago

owh yaka hihi tq ya..first mommy xtahu lg hehe