BABY BREECH

Hi mommy smua.. Nak tanya.. Kalau baby breech or songsang.. Doc akan set date until but ecv kan.. Kalau time tu kita xnak pilih ecv.. Dia operate terus atau dia bg date lain? Sbb dia kata date appointment nanti tu kene admit ward terus

3 Balas

Xlah mom.. Sya pn mcm tu jga.. Doc ckp bby breech at weeks 37,and then doc trus follow up g scan tuk weeks yg ke 40..amin..bby da tak prlu ecv.. Just amalkn snman.. Mcm kte tengah sujud.. Mncangkung smbl trun naik.. Jgn lma sgt la.. Sbb graviti akn mnrik bby head k bwah.. 😊🤗

Dari pnglmn sy... Bby sy pn breech juge dgn sy alami pp type 3.bersalin pd 34minggu.... prosuder sblm bersalin doc mmg akn buat ecv dlu sblm lakukn operation supaya mudah utk kluarkn bby bila dh alihkn kdudukan bby pd kedudukan spttnye...mg d pmudahkn segalanya..aamiin

Sy pun nak evc hari ni.. Harap semua berjalan dngn lancar