baby breech

risaunya semalam scan 33w baby breech. harap sangat baby pusing masuk laluan sblm bersalin nnti. kalau tidak doc bg option buat ecv ataupun czer .

3 Balas

try merangkak, sujud lama2, bnykan baca alquran surah2, plin pntin ckp ngn baby belai pujuk2 dy huu, bnyk doa ye sis insha Allah dprmudahkan, xdpt ap kte nak mungkin ad hikmah lain. bnyk berehat ye mommy ad bby nnt bz xsempat tdo da hee

Sy 36minggu baby breech. 22ari bulan ni Czer sbb baby tak pusing dah mcm2 sy buat harapan pusing nipis dgn air ketuban tak cukup byk utk pusing. Nervous jgk ni sbb kena serah diri 22ari bln ni.

Insyaallah boleh pusing lg tu. Sujud lama sikit. Ada doa jgk , try gugel