morning sickness

Hi mommy skrg sy dh masuk 6 minggu tapi masih blm ade morning sickness, biasa ke? Sbb sy pernh dengar kalo xde morning sickness langsung means kandungan tu x kuat.. Tul ker? Risau sbb pernh miscarriage sebelum ni... After 4 months pregnant again..

71 Balas

Mana ade cm tu.aih lah.semua kn dr Allah. Sy morning sickness masa 15w smpai 20w je.lmbt jgk.in sha Allah baik2 je semua.byk kn bdoa pk yg positif😊

Saya tkde morning sickness, Alhamdullilah baby sihat sampai bersalin. Banyakkan tanya doktor or buat research, InshaAllah nanti lg positif 🥰

Tak betul. Sy dulu mengandung anak pertama n kedua tidak pernah ada morning sickness..alhamdulillah...😊 ikut badan kitorg lain kot...

Alhamdullilah bersyukur la x de morning sickness atau alahan apa semua..sy yg ada morning sickness ni harap Sgt x kena x larat rsnya..

Sy pun sis takde lgsg morning sickness atau alahan apapun pregnant kali ni blh keje mcm biase dr awal mengandung smpai nak bersalin

sy xde m.sickness tp sy ada air liur berlebihan.msk 5bln dh stop air liur tu.kalau x mmg seksa skit la nk mludah je.

saya anak 1st dan 2nd tiada alahan atau morning sickness..alhamdulillah skrg anak2 dah besar pun..

X betul mommy..sy x pernah alami morning sickness..thanks to god baby sy berkembang dgn baik..

sy pon tak da morning sickness..skrng kndungan dh nk msuk 7month...jgn risau..jaga diri sis..

Saya pun xde tu sume. .tp setiap kali gi checkup kandungan ok doc ckp wlu pun bru 12mggu. .