Morning Sickness Datang Semula

Mommy2 semua ada pengalaman x morni g sickness dtg semula? Sy awal preggy da kne morning sickness. Kandungan dah masuk 4 bulan da stop xde muntah2 n tekak pahit. Skrg ni morning sickness dtg semula bila kandungan nak masuk 7 bulan. Tekak pun dah pahit semula..

2 Balas

Ada. Saya morning afternoon evening sickness dari 6wks sampai 21wks, lepastu lega dah. Tapi hujung2 masa 9bulan mcm tu dtg balik 😅😂

Sama la sis.. trimester kdua je elok.. msuk je 3,dlm bbrpa mnggu kena srang balik. Tpi skrang dh oky la