morning sickness

anyone mommy kt sni...nak tny ade x spe2 yg ade morning sickness truk??? sy preg 6wk n morning sickness makin teruk...sy pula bkerja shift...if kne morning sickness wktu kje mmg ngis...sbb xtahan...

2 Balas

sama dgn sy.. keje 2 shift.. teruk morning sickness.. tapi xde la sampai masuk ward.. cuma amik ubat kt klinik.. tapi masih sama.. ubat xde function.. so sy amik cuti tanpa gaji 2 bulan.. skarang hb plak low.. anemia in pregnancy.. cuti da nk abis ni, jan start balik keje.. xtwu la boleh ke x.. layan 12h.. 😪

4y ago

itu la pasal.. nk kne bincang dgn bos la.. ermmm..

Saya 8 weeks, ya allah bukan setakat morning sickness. Ptg malam semua ada. Makan je muntah. Badan lesu. Kalau boleh cepatlah habis alahan ni. Tak tahan sgt. 😭

4y ago

Mmg sengsara sgt. Perut lapar tp nak mkn tk boleh.