Hospital bersalin

Hi mommy, skrg hospital kerajaan da tutup untuk patient luar, and untuk patient covid saja.. Contoh nya hospital selayang ,sg buloh, Ampang etc.. Sy rsau due 2022 bulan feb kt mna nk bersalin.. Any suggest kl selngor hosptal kerajaan yg trima bersalin and swasta ok dan harga berpatutan??

1 Balas

jgn risau sis, klu sis dh nk brsalin nnti depa akan bagitau kena ke hspital mana.. melainkan sis mmg nak amek swasta, pun oke jek..byran la mahal sikit..☺️

2y ago

Actually hospital kerajaan boleh terus pergi jek, tpi brgantung pd tempat juga, mcm hspital putrajaya depa kena booking dlu ape sume wlupun krajaan, sy duk kl, bila dh kuar tanda tu anytime terus ke hkl jek, pergi ke kaunter PAC dan bgitau dh keluar tnda and ada contraction, mmg terus check in jek spital.. jadi klu sis ragu2, boleh tnya pada nurse yg cek sis next appointmnt okay..kdg depa bz ,lupe nak info.. :)