hkl

Hai,sape kat sini area kl yg nak bersalin dlm mase terdekat ni sepatotnya kat hkl. Hkl tak amek patient lagi kan , dlm proses pemindahan. Korg bersalin kat selayang atau sg buloh ke? And sape tahu bile wad bersalin baru tu start bukak. By the way sy due next year bulan 3. Buat sementara ni kene pegi hospital selayang (paling terdekat) utk refer hospital.

1 Balas

btul ke??smp bln bape tu??awl thun ni sy igt nk brsalin kt hkl

5y ago

alamak..dh lh skng kt n9..igt hjng thun nk blk kl trus..adoyaii