Hospital Sg Buloh

Hi semua, nak tye sape ade pengalamn bersalin kt hospital sg buloh? Sy plan mcm nk bersalin kt sane. Ok x ye? EDD March 2020

2 Balas

Hosiptal dia sgt okey. Sy bersalin dkt situ. Cuma satu jela nk tggu katil. Tp jgn rsau. Tetap dpt jgk. Mkn minum semua ada. Semoga allah permudahkan bersalin nt ye.

Kak ipar sye bersalin kt hospital sg buloh . Hospital okey tpi masa kt labour room tu tak de katil . Sbb org ramai