3 bulan bagi nestum

Hi mommy, sihat2 ke.. sy ada soalan nak tanya, anak sy sekarang 3m+ dan dia minum susu lactogen.. skrg sy stay dgn mkcik sy sbb since pkp tk boleh nak pindah lg.. sblm ni anak sy mmg mnum similac tapi skjp je sbb dia sembelit, so sy bg lactogen. dia fully fm.. Makcik sy ckp dia lapar tk kyg , tk puas mnum cuba bagi nestum campur dalam susu, sy ni cuak dah ikutkan tk boleh bby bru brapa bulan.. lpstu sy mls nk layan sbb sy tahu anak sy..dia mmg mnum banyak ,lapar tu biasa la budak baru nk mmbesar.. nak kenyang smpai mana lagi 😌 Harini cucuk 3 bulan berat ,6.4kg...nk bg besor mana lg anak sy ni, sbb kalau jd apa2 yg susahnya sy dgn suami 😪 Macam mana nk bg dia faham tk boleh lg bg nestum.. dia blm kwin pun.. dia ikut kwn2 je.. kalau tk dgr ckp dia nt takut dia ungkit pulak contoh "Aa tula dah kata sebelum ni, taknak dengar..bagi dia nestum tu" .. Sekian luahan hati ibu.. lenguh tgn ibu dukung sambil bratur kat klinik seri kembangan td..

3 bulan bagi nestum
41 Balas

jgn bagi..anak kita punya bkn dia..rasa tk tahan gi pindah ja la,klu x mampu lg sewa rmh sewa bilik sis,anak kita lbh bernilai dr ugutan atau ungkitan dia..penat letih semasa hamil dn lahirkan blm hilang lagi jgn smpai jadi pape dgn baby encem boy ni,jgn bagi yer