Anak 3 bulan tak nak minum susu

Haritu ada terbaca satu post ibu psl anak dia lepas kena suntik baby ckup 3 bulan baby dia tk nak mnum susu.. Anak sy pun macam tu jgk skrg ni sy xtau nk bt apa.. Sblum ni dia mnum susu dutch baby ok je.. lepas kena suntik masa cukup 3 bulan aritu dia tk nak/susah sangat nak minum susu.. Skrg dh tukar susu Bebelac jgk masih susah nk mnum.. Dah tukar botol susu Avent pun dia tk nak.. Apa perlu sy buat lg ye dah buntu sangat dah ni.. Dia asyik merengek lapar tapi bila bg susu dia tolak tk nak minum.. so terpaksa bg pacifier bg kurang sikit ragam dia tu 😞 #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

kadang2 perut dye tidak selesa Cuba sis urut perut dye Dan betis sampai kaki dye urut pelahan...tgk dkt YouTube...sye Bt alhamdulilah menjadi..

1y ago

sy dh bt yg tu jgk sis.. urutan ilu, urut kaki, blkg bdn apa semua masih tk jd jgk.. tp dia kerap kentut..

Mgkin puting dia. Dah tukar ke puting 3m++. Try n error la. Manatau kan