SAJA NAK MELUAH

Kisah dia mcm ni mil saya dia ada lah terjumpa kwan dia, pastu kawan dia tu ad cucu yang gemukla sikit dari anak saya.. Anak sy baru 4m tp kecik je badan dia pastu mil saya suh ank sy bg makan nestum sy pon menjawabla tunggula 6bulan baru bg makan.. Tp sy mmg tknak pon bg nestum.. Yerla makanan tu support israhel and tk berkhasiat kan.. Dan skg ni sy pindah rumah dekat sikit ng rumah dia lgilah sy ni risauuu dduk brdekatan ng rumah dia.. Kalau dia dtg melawat pon sy jadi malas sgtt nak bukak pintu.. Yerlah bukan apa kdg budk nk tido dia ambl mana budak tu tk nangisnya yg kena pujuk saya jugak.. Mmg dia baik tp kalau bab anak paksa itu ini lgila sy tk berkenan ng dia.. Sbb tu lau prgi mana ii sy rela tk bg sbb tkot dia suap mcm ii kt anak sy.. Haritu pon suami dia dh bg mcm ii kt cucu dia smpai trbatuk budak tu

2 Balas

Mak sedara sy nurse, tp dia mmg ajar ank since kecik nestum mix susu botol. Ank gemuk tu sihat kot bg dia. Sy sebolehnya nk elak garam gula before 2y, tp org sekeliling sibuk nk bg ank rasa itu ini. Seronok tengok budak makan ad selera katanya. Kalau kita tegur punya la ckp masa kecik dulu dh suap kita mcm2 elok je membesar sampai sekarang. Parent skrg berlembut sgt. Tp kita kena tegas laa. Kang bby2 dh sakit buah pinggang keluar masuk hosp. Yg susah tu kita, dorang nnti mampu kirim doa jelaa. Tegur jela sis. Kalau mil tu ha bg je laki sis tegur. Tkkn tk fhm bahasa juga kn. Bab ank ni sensitif

better awak berkeras la, sbb tuh anak awak, jadi apa risau kan. saiz tuh kcik ke besar tak kisah, janji sihat n yaa selagi tak cukup 6bulan, dr. pun tak suruh ,tak bole memandai suap . bahaya. nestum pun yaa, takut bila bagi, nnt dia taknak makan nasi biasa sbb da ada rasa kan. apa pun awak n suami kena main peranan, kena tegas .