Minum Susu Apa.. Suggestion Pls..

Hi mommy semua...sy tgh preggy 10 weeks. Just nk tnya blh x kalo xmnum susu masa pregnant.. Sbb xblh nk masuk tekak.. Da beli susu similac.. Rasenye xsdp.. 😢. Kalo sy mnum susu kambing je blh x.. Atau minum susu mcm DHL tu ke.. Kalo blh xnk yg jenis susu tepung.. Any suggestion..and lg satu sampai bape weeks kite kene minum susu.. Sbb dgr org ckp jgn mnum susu smpi 9 bln nnti baby besar..

51 Balas

Saya minum susu kambing ukfarm goat milk. Serious hb cantik je , dia hantar fresh2 , da siap pastur, pastu tak hamis langsung .

Sy minum susu everyday je sis.. ok je.. susu pregnant xblh masok tekak.. nk munth la.. sakit ple la... skng da 36week 2day...

tk kesah yg mne pon, yg pnting susu.. minum smpai 9 bulan , sbb masa mngandung bdn perlu lebih vit, kalsium, dn zat besi.

enfamama perisa vanilla...sedap... sy pon jenis xreti minom susu asli ni tp yg ni ley masok tekak...try la...

Tak kisah pun minum susu ape pun. Kalau tak boleh minum susu, boleh amik pil kalsium macam ostematrix shaklee.

Sis .. klu nak bacaan cantik .. try mnum susu c2joy .. alhamdulillah buku pink sy bacaan cantik je 😍

Cuba minum susu ni sedap mcm aiskrim vanilla dia ad asid folik bagus 😊😊

sy sepanjang pregnancy tak minum susu sbb dr tak bagi sbb gastric teruk. Dr bagi pil kalsium obical

Sy pn xminum susu sis. Sy bgtau doc dan dia bg pil kalsium. Sbb sy mmg dr dlu xgemar susu..

enfamama....best xberbau.lain ssu dh cube mcm similac,anmum xboleh masuk tekak...