Susu Similac

Salam Ada tak ibu2 nk susu ni? Sy beli 2 tin Tp sy xblh pula minum susu tepung. Tekak x blh terima. Huhu Sy nk bg free je Ade 2 tin Tak buka lg dedua

Susu Similac
18 Balas

Bnyak3 susu. Sy rasa yg ni paling xsedapp.. rasa zinc die bila minum tu. Cuba try bancuh dgn milo ke. Atau pun tukar beli jenama lain. Paling sedap nestle mom and me tu. Tp mcm sy xmmpu beli yg fernlef full cream tu je. Bebas gula.

4y ago

Sy xleh minum susu tepung. Try anmum aritu rse xblh. Huhu so sy minum fresh milk je

Awk br week.. Beter simpan dlu nnty cuba2 kalau dh bole mnum.. Mcm sy dlu sama x bole mnum sus.. Tp skrg da bole mnum susu pn..

4y ago

Alah susu tepung la tu.. Tp biasa nya la lama.. Mcm sy haritu xbole mnum smua jnis susu.. Masuk 7 bulan baru bole mnum susu..😂

Simpan sis ne tau lepas ni boleh minum pula. Biasalah pregnant mood swing.jap on jap off

4y ago

Oo..oo yalah sis dr membazir better sedekah

sama la sye pon xlh msuk susu nie last2 bg kak ipar je..nak buang sayang

Teringin nak cuba kalau ade rezeki ada klau takde takpela

4y ago

Sry ye. Sy da bg org lain

sye pun nak jgk sis mana tahu rezeki sye 😉

4y ago

takpe 😉

Sis ad lg k susu....sy mnum similac sis

4y ago

Ok...xpe sis...bkn rezeki sy...smga sis berjya dunia dn akhirt

Ibu dduk dimana?saya nak cuba

4y ago

Sy duduk area kl. Tp sy da beri org lain. Maaf ye

Nak.. masih ada ke?

wah betol ke ni?

4y ago

tak pe its ok☺️