perut kembung

Mommy semua,macam mana nak atasi perut kembung pada baby ek?baby baru umur 2 minggu .. Cian dia huhuhu #anakfirst

perut kembung
135 Balas

Gripe water, anak saya pun macam tu, nanti baca label brape banyak boleh bagi utk newborn, nanti campur dengan air masak sikit, anak sy terus kentut2.

4y ago

Alhamdulillah anak dah 6months, perut dia dah tak kembung start 3months, gripe water xbg kerap pun, skali sminggu je, just suggestions dr saya je, taknak bagi takpe, tak paksa, lain anak lain dia punya badan, its okay 😊😉sebab gripe water ni org tua dulu2 je slalu bagi.