GBS Positif

Hi mommy semuaa . Nak tanyaa untuk mommy yang positif GBS . Mommy ada yang beranak awal dari due ke ? Atau ada yang beranak ikut tarikh due? Betul ke kalau GBS positif ada kemungkinan untuk bersalin awal ?

2 Balas

Hi, Puan. Saya bersalin normal tepat pada 37 weeks, berat baby 2.4kg. Untuk soalan Puan yang ketiga tu saya tak pasti. Sebab doktor saya tak ada kata begitu pula.

sy gbs positif ..tkde pulak kene bersalin awal ..sy cuma hampir kne induce sbb masa 35 week size baby kcik jee ..