GBS positif 26W

Mummy2 yang ada pengalaman ada GBS..Kebanyakkannya memang akan beranak awal ke? ☺️

5 Balas

Sy anak 1st kene GBS deliver bby 40minggu 3 hari time tu bru bby nk kluar,,sblum deliver normal dr bg iv antibiotic,,duduk hspital 3 hri 2 malam..alhamdulillah anak sihat smpai skrng.

hi sis. boleh tahu tak simptom nyaa apa 🥺 saya 13w+ result negative tapi masuk 23w ni keputihan makin banyak pulak

if ada GBS cuba try buat rendaman sitz bath. saya amalkan rendaman sitz bath alhamdulillah doctor kata saya -GBS.

xjuga sis.. kwn sya dia xde maslah apa pun sudahnya bernak 37 w .. ataupun sbb bby first

tidak. selagi xde rasa nk bsalin. beza dia cuma sblm bsalin ibu akn on antibiotik saja.