bp tinggi

Hi mommy semua sy dh 33w.skrang ade masalh bp tggi xtkawal.baru kuar hospital. Nk kene cek bp selang 1 ari.jd ari ni nk kene cek lah.sy nk tahu ade x tips mommy yg hadapi bp tggi di 3rd trimester tp bp tkawal.kongsi ngan sy.

1 Balas

Sama mcm sy. 21hb nanti start cek bp selang sehari. X tau apa punca & cara nak kawal #38

5y ago

Dear dh 38w ke? Alahaii sy 33w isauu je kene warded byk kli.kang masuk ok kuar naik pulak.😣