bp tinggi

Hi mommy semua .sy bru kuar hospital sbb bp tggi.dh kuar pulk g keje ni adoii ade satu opismate ni sy xgemar sgt perangai dia..tibe2 jd pening bpusing2 ase jap td..ade x petua utk trun kn bp atau bg tenang sikit .sbb duk pulak sbelah?.

1 Balas

Ada.. Sy dh lalui ye.. Amik asam keping dlm 3 rendam.. Mnm pg n mlm.. Sy amalkan 3 hari lps tu sy cek.. Alhamdulilah OK.. penah msk hos 35 weeks stress.. Bp high.. Hihi.

5y ago

Tq dear...maksudnya pg 1 cawan rendam lpas tu malam pulak rendam lagi lain..tul x