td scan baby 1.6kg 33 week. doc ckp baby sy kecik sbb ade gdm dgn high bp..ibu2 ade pnh ke jd mcm ni

4 Balas

salam dari sabah.sy gdm on diet.suda 36week bila scan baby kecil.berat hnya 2kg,pakar sarankn bersalin awal pd 37week.doakan sy ya apa pn kaedah bersalin di lakukan nti akan dipermudahkan.sy doakan ibu2 skalian jg dipermudahkn proses brsalin.TUHAN MEMBERKATI KITA SEMUA.

sye masa 32w bby 1.2kg je. doctor ckp normal, xde mslh. scan 34w, bby 2.2kg. scan 36w bby dh 2.7kg. gdm on dc, doctor pakar ckp, berat still on track, xperlu risau.

Saya gdm on dc juga tapi last scan 33w baby saya 2.39kg 😂 next nak tunggu 36w and 37w punya checkup

sye 35 minggu jumpe pkar.pkar ckp berat bby 2.2kg kecik kne jumpe pkar sakit puan