Salam ibu saya ada pertanyaan

Mommy semua saya nak tanya, saya selama ni cucuk depo untuk perancang. Tapi sekarang saya sudah terlepas tarikh depo selama sebulan lebih. Leka mengurus anak 3 orang. Saya terlupa akan tarikh depo saya yg seterusnya. Baru hari ni tergerak hati nak tengok kat kad perancang saya.. tarikh depo yg sepatutnya bulan 10 yang lalu. Tadi saya tergesa pergi ke klinik..sbb sebulan lebih terlepas appoiment. Esok nurse suruh saya pergi ke poli buat ujian air kencing. Jadi saya nak tahu, ada risiko untuk hamil tak? Ada mommy yg berpengalaman mcm saya. Jangan kecam saya. Saya terlampau penat mental & fizikal sampai terlupa appoiment saya tu.

4 Balas

boleh ade kemungkinan

5mo ago

result saya tadi negative.. nurse cucuk terus... bulan 2 tahun depan dtg lagi.. saya ni pelupa.. anak 2 orang rapat.. jarak setahun saja.. appoiment banyakkk sangat. 😞