Sex + penat + hilang nafsu

Mommy semua, nak tanya, lelaki memang kuat nafsu sangat ke? Seminggu berapa kali suami akan mintak ? Saya ni preggy anak kedua,jdinya saya kdg cepat letih sampai kdg nk layan suami pun tkde mood. Penat 1 hal, ngntuk pun satu hal. Bila bab sexx suami mmg akan moody terus, nnti dia salahkan kita. Ye sy mmg kurang bernfsu sejak lahir anak pertme haritu, mgkin sbb saya letih sgt2, semua kerja rumah saya buat, jaga anak semua tu. Boleh bg kata2 semngat. #ingintahu bila bersuara sy jgk disalahkn 😭 sy penat

25 Balas

Pendapat saya bincang dengan suami betul2. Kalau boleh minta dia tolong serba sedikit kerja rumah etc takkan semua benda sis nak buat. Kalau saya pun saya penat fedup. Terus terang je dengan suami, apa yg awak rasa. Laki ni kadang dia slow. Kena telus baru nak catch up. Lagi satu, sis try lah ikhtiar ambik jamu ke bagi bertenaga balik mana tahu berkesan kan. Tawakal lah selebihnye

kna rest bnyk sis..bgtau suami sis pnt buat semua bnda sdri..sy da lalui...smpi berbulan2 x bersama..die Pon mcm da xkisah..rupanya die onani...slh kita juga..tp bila berbincang...die phm..die bntu sy buat kje rumah bila die blik kje..then sy Pon x pnt mcm sblm ni..bole Lyn seks dgn suami...skrg ni smnggu kdg2 3x...pling MLS 2x😂

Kdg2 kt rasa mcm taknak tp bila kt niat kan pahala dan manja2 gitu. Tup2 jadi. Ehem2. Chill sis. Kuarkan blk perangai manja2 kt macam dlu2. Buat2 xpe nt jadi. Cayalah. Sbb bdn kt hormon berubah xmcm biasa. Suami minta kat kt sbb kt je blh layan. Kannn☺️

bagi je biar pn sis xde nafsu jgn tolak permintaan suami nti sis brdosa..sy pn dgn suami mcm tu wlau pn sy ngntuk pnat sy lyan je...sbb sy xnk suami mrah..kdang2 dlm seminggu 1kali mcm tu

Saya peegnant anak 1st .. sebelum tu memang suami kerap lah nak .. tapi dah pregnang dia macam takut² kalau nak pun mesti tanya dulu sampai tahap tanya dr sendiri ataupun google dulu

tak semua kot. husband sy rilek je sebulan 2 3 kali je layan hehe. baru ni puasa lagi tak sentuh, semalam baru bukak puasa 😂 sama lah jugak sy tgh pregnant no 2 and dh 38w

Saya rasa sis kena communicate dgn husben..give and take. Dia tlog jaga anak so sis boleh layan dia tnpa merungut..mmg susah actually tp better ckp dari makan hati selalu

komunikasi itu perlu... bnykkan berdoa mohon pertolongan dengan Allah... okey smga suami puan akan faham dan lembut hati suatu hari... smga kekal bhgia hingga ke syurga

xsemua mcm tu. sblm ngdung, kami kerap bsama. dh tau mgdung, xsentuh lgsg. suami takut & risau dkt bby. sy minta pn suami xbg. 😂

2y ago

Hahahaa saya macam ni. Suami risau kan kandungan lepas dpt tahu saya pregnant. Actually saya baru early pregnancy - Skrg pun kerap sakit perut mcm cramp, saya dah refer pada doktor alhamdulillah takde apa, doktor igtkan kami ada bersama namun takde pun. Maaf tanya, bila masa sesuai nak bersama dgn suami time pregnant ni ye?

Saya pun mmg penat dan mengantuk, so mmg x buat sex, tapi kita layan dia je cara mcm tgh period. Apa2 pun bincang