Sex + penat + hilang nafsu

Mommy semua, nak tanya, lelaki memang kuat nafsu sangat ke? Seminggu berapa kali suami akan mintak ? Saya ni preggy anak kedua,jdinya saya kdg cepat letih sampai kdg nk layan suami pun tkde mood. Penat 1 hal, ngntuk pun satu hal. Bila bab sexx suami mmg akan moody terus, nnti dia salahkan kita. Ye sy mmg kurang bernfsu sejak lahir anak pertme haritu, mgkin sbb saya letih sgt2, semua kerja rumah saya buat, jaga anak semua tu. Boleh bg kata2 semngat. #ingintahu bila bersuara sy jgk disalahkn 😭 sy penat

25 Balas

xsemua mcm tu. sblm ngdung, kami kerap bsama. dh tau mgdung, xsentuh lgsg. suami takut & risau dkt bby. sy minta pn suami xbg. 😂

2y ago

Hahahaa saya macam ni. Suami risau kan kandungan lepas dpt tahu saya pregnant. Actually saya baru early pregnancy - Skrg pun kerap sakit perut mcm cramp, saya dah refer pada doktor alhamdulillah takde apa, doktor igtkan kami ada bersama namun takde pun. Maaf tanya, bila masa sesuai nak bersama dgn suami time pregnant ni ye?