Sex + penat + hilang nafsu

Mommy semua, nak tanya, lelaki memang kuat nafsu sangat ke? Seminggu berapa kali suami akan mintak ? Saya ni preggy anak kedua,jdinya saya kdg cepat letih sampai kdg nk layan suami pun tkde mood. Penat 1 hal, ngntuk pun satu hal. Bila bab sexx suami mmg akan moody terus, nnti dia salahkan kita. Ye sy mmg kurang bernfsu sejak lahir anak pertme haritu, mgkin sbb saya letih sgt2, semua kerja rumah saya buat, jaga anak semua tu. Boleh bg kata2 semngat. #ingintahu bila bersuara sy jgk disalahkn 😭 sy penat

26 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Cerita kat semua org weh cam xde maruah suami kau tu .. bnda masing ii dah matang boleh fikir leklok stupid

sabar ya sis x semua husband faham keadaan istri yg sedang hamilkan zuriat mereka. stay strong sis.

Tapi da nak dekat elok bersama kerana bg memudahkan proses pembukaan cm tu..

Jgn terlampau fikir sis. Just layann je mcm mesra2 nt jadi dgn sendiri😍

cuba amalkn mkan spplement atau vitamin..supaya bdn x penat sgt

paling seram suami mintak dua hari sekali 😵