Sex + penat + hilang nafsu

Mommy semua, nak tanya, lelaki memang kuat nafsu sangat ke? Seminggu berapa kali suami akan mintak ? Saya ni preggy anak kedua,jdinya saya kdg cepat letih sampai kdg nk layan suami pun tkde mood. Penat 1 hal, ngntuk pun satu hal. Bila bab sexx suami mmg akan moody terus, nnti dia salahkan kita. Ye sy mmg kurang bernfsu sejak lahir anak pertme haritu, mgkin sbb saya letih sgt2, semua kerja rumah saya buat, jaga anak semua tu. Boleh bg kata2 semngat. #ingintahu bila bersuara sy jgk disalahkn 😭 sy penat

26 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Pendapat saya bincang dengan suami betul2. Kalau boleh minta dia tolong serba sedikit kerja rumah etc takkan semua benda sis nak buat. Kalau saya pun saya penat fedup. Terus terang je dengan suami, apa yg awak rasa. Laki ni kadang dia slow. Kena telus baru nak catch up. Lagi satu, sis try lah ikhtiar ambik jamu ke bagi bertenaga balik mana tahu berkesan kan. Tawakal lah selebihnye

Baca lagi