gatal di perut, 35w

ada tak mommies kat sini yg gatal2 di perut? sy 35w, sangat gatal ye mcm kena gegata biji2 kecik. kadang tak tahan sgt sampai garu guna sikat. ada suggestion any cream/ointment/pelempab apa2 yg selamat utk pregnant mom? #firstmom

1 Balas

sama sis , skrg 35w gatal betul kt perut . Geram nak garu puas puas . Saya tak garu guna sikat , garu guna tangan kejap pastu gosok huhu tk tahan

6mo ago

sy pkai vaseline alovera tu/myk zaitun ja spy krg gatal..jk garu nti brparut