Ikhtiar Zuriat

Hi mommy semua, boleh kongsikan amalan yg kalian ikhtiar sehingga berjaya mempunyai zuriat yg kalian nantikan sekian lama? #tcc

28 Balas

Kami kahwin selama 12 tahun baru dpt first baby tu pun baby PKP sbb work from home + byk masa free. Rasanya mungkin kot berpunca dr inner stress yg kita xperasan, sbb kalau ikutkan kami musim pkp mmg x byk kje sy n suami mmg xkje lgsg company pun tutup kje kami mmg byk guna otak nmpk sng tp byk berfikir kdg2 xperasan stress rasanmcm xde plak stress tp kalau jumpa pakar mereka akan tau tahap mana stress kita. Musim PKP stress xde dkt situlah dtgnya rezeki kami, alhamdulillah skrg tahun ke 15 kami dpt 2nd baby xlama lg. Lagi satu sy n suami amalkan doa2 nabi Zakaria ada 2 doa yg dia minta kpd Allah untuk dikurniakan zuriat. amalkan setiap kali lps solat,itu je. Jumpa pakar untuk cek kesihatan sekurang2nya 2 kali setahun, kdg2 bukan perempuan shj yg bermasalah byk lelaki zaman skrg mempunyai masalah kesuburan. Dapatkan nasihat pakar