Ikhtiar Zuriat

Hi mommy semua, boleh kongsikan amalan yg kalian ikhtiar sehingga berjaya mempunyai zuriat yg kalian nantikan sekian lama? #tcc

28 Balas

sis boleh cuba cara² ikhtiar mommy² yg komen tu...nk kata sya ttc tak...sbb lpas nikah,prgnant cuma blighted ovum...so pantang 2minggu..pantang suami 100..masa pntang suami sya dan suami mkn folic asid hari² xmiss... period sya pun jnis xteratur..sya xbuat opk sbb xreti😅😅...masa nk bersama..suami buat minuman utk diri dia... air susu nestle(bear brand) didihkan smpai mngelegak...tuang dlm cawan+telur kuning ayam kampung+madu(agak²)...pastu suami minum masa suam²....lepas tu lekat... apa² pun semoga diberi rezeki buat sis dan ttc yg lain....xsalah mencuba ikhtiar² yg mommy² lain kongsi selagi xmemudaratkan diri...