Bayi 1bulan 13hari susah tidur siang

Hi mommy semua.. anak saya klu tidur siang, dh bg susu pun tidur 15-30min je dan tak kerap .. Normal ke mcmtu.. sy baca nt baby susah nak naik berat plus tk baik utk perkembangan dia kan.. Dah mcm mcm cara dh buat.. risau nt hntr ke babysitter sbb dh nk start kerja semula.. Ada yg pernah alami tak ?

1 Balas

mcm mana cara tidokn ank? ada bedung dia x? Guna buaian ke mcm mana?

4y ago

Saya bedung baby.. takde pakai buaian ... usually bg susu then popok dia tidur then letak kat tilam.. tp itulah sekejap je tidurnya..