Baby tidur sekejap sekejap?

Hye, tumpang tanya mommies, my baby dari 2 sampai skrg nak masuk bulan kalau siang susah nak tidur lama. Sekali je tidur lamatu pun 2jam mcmtu je lepas tu next nap 30minute je then bangun. Sampai kena 4 kali nap tapi 30min je per nap. Tapi malam start lepas maghrib mmg tidur lena sampai esok pagi. Bgn for milk je. And berat badan baby naik 600g je last month. Tidur siang sekejap tu punca ke? Tapi perkembangan dia semua ok. Tapi stil risau takut berat badan tak naik sbb tak cukup tidur. Thank you..

1 Balas

ikut graph dia normal tak? kalau normal dan dia pun takde cranky sebab tak cukup tidur, ok je. baca page baby language kat fb utk cara tidur baby