Alahan

Hi mommy.. Selamat pagi Nak tumpang tanya? Normal ke jika ibu mengandung tiada alahan teruk? Spt morning sickness dn lain2 lg

29 Balas

normal.. cam saya la.. semua mknn boleh masuk, just mual, pening , selesema tu je.. 😅

5y ago

aamiin....🤗🤗🤗

Golongan beruntung ni takde alahan. Seksa dan mencabar sangat alahan ni. 😢

Sy plak alahan de tp ikt keadaan..xde la ari2 muntah..semggu tu de la 1kli muntah..

normal jer .. sy alhamdulillah mcm tuu .. xda alahan .. nak makan jer 😂😂😂

5y ago

Alhamdulillah sis🥰 jaga berat bdn ya😘 tq sisku🥰

Normal. Dua kali mengandung sy takde alahan. Suami yang alami sepanjang mengandung

5y ago

Kesian c'husband 😅 tq sis🥰

Normal wak. Kita 9bln pregnant langsung xde morning sickness 🤗

5y ago

Semoga urusan awk dipermudahkan. 🤗

Normal je . Sy 6bulan pregnant tak penah morning sickness muntah2,

5y ago

Alhamdulillah🥰 tq sis

5org ank alahan sampai ke 7 n 9bln..ank ke 6 n 7 x de alahan..

5y ago

Most welcome.

Normal..sy mse mgadung haritu blh kira brp kali je muntah..

Normal. Sy pun xad alahan. .alhmdulilah

5y ago

Alhamdulillah.. Tq sis🥰