Normal ka takdak morning sickness

Morning mommy semua nak tanya , ada tak sama mcm saya kat sini takdak morning sickness ? Saya tiap kali kencing pagi msti check upt sbb takdak alahan apa2 😅alhmdulillah upt positive ada kantung semua . Normal kan takdak morning sickness

18 Balas

Saya dah mengandung kali 5..sy selalu berdoa takde morning sickness..sbb kalau ada morning sickness ni sgt la tak best..masa pon lambat berjalan..4kali mengandung keluar masuk hospital Sbb dehydrated..kali ke 5 ni masih awal lg tapi still berdoa agar kalini takde morning sickness

bestnya takde alahan, saya rasa macam nak bunuh diri je. susah nak buat semua benda rasa stress nak pula saya jarang sakit, bila kena mcmni rasa sakit sangat dgn tak sdp badan, angin byk. kadang kadang rasa down nak mengandung yaAllah saya tak kuat 😔

normal je sis. ade perenpuan dia ada morning sick ade yg xde morning sick.. bg sy lebih baik xde morning sickness tu..kalau ade satu benda pun xleh di buatnya sis.. kdg2 bukan setakat bau je sis, tgk baju pun jd muntah sis.. pedih perut2

Alhamdulillah rezeki awk puan . Smga puan sihat, baby pun sihat tau 🤲🏻 . Enjoy je ok! ❤️❤️❤️

smaa sis sy pon xde morning sickness..kdg tu mcm was2 pulak mengandung ke tak ni😅

InshaAllah okay dear.. saya pun takda... sama2 urusan kita dipermudahkan ya

alhamdulillah sy 5 weeks pregnant. setakat ni x ad morning sickness. 😆

normal sis..sy setakat ni pun tiada lagi alahan apa2..semoga tiada la😁

Normal. Dan kita sama. So far takde mabuk mabuk lagi 😂

Sama sis, saya pun tiada morning sickness jan d minta😂😂