Morning sickness/alahan

Ibu ibu..siapa geng dengan saya..takde morning sickness or alahan apa apa..normal ke🤣saya dah 6 weeks..ke belum lagi ek🤔 #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Alhamdulillah syukurlah xdd morning sickness.. saya walaupun tak teruk mmg azab juga setiap kali nk tdur je pinggang sakit nk tdur jadi x selesa pusing sini x kena sana x kene .. pahtu loya2 .. bila makan manis2 rasa nk muntah makan masam2 saya suka .. makan pun selalu selera saya tinggi betul . ni jam sekadar ala perut saja & selesa perut

1y ago

hahah tapi saya xdelah kalau makan lebih had muntah .. mmg xleh makan banyak .. dh terasa kenyang

Normal. Lain kandungan lain pengalaman ujian kehamilan