Alahan

Hi mommy.. Selamat pagi Nak tumpang tanya? Normal ke jika ibu mengandung tiada alahan teruk? Spt morning sickness dn lain2 lg

29 Balas

Sama dgn saya sis. Xde morning sickness, cuma mual2 mania je, tali sblm dpt tahu pregnant husband saya muntah2 sian dia lembik jadinya.. Mungkin lahan kena kat dia kot hehe. Semoga urusan kita semua dipermudahkan sampai waktu melahirkan nanti aamiin

4y ago

Amminnn yrb🤲 tq sis🥰

Normal je yunk sebab kakak ipar saya memang takde alahan langsung dan dia sendiri tak tahu dia mengandung sebab almost 3 years dia menunggu ..sampai kandungan 9 bulan dia takde rasa apa2 melainkan nak makan itu ini je🤣

4y ago

Alhamdulillah🥰 tq yunk😘😘

normal la,..sya masa mengandung ank pertama ok je takde alahan tapi skrg mengandung ank kedua ni ya Allah alahan teruk.beruntung sis takde alahan seperti muntah dan tak blh bau..

4y ago

Tq sisku.. Smoga alahan sis mmbaik scepatnya😊🥰

Alhamdulillah ,normal .tu kira bonus laa tkde alahan .saya anak pertama tkde alahan lgsg ,mkn pun tkde mslh .msuk anak kedua ni bru mcm2 ragam .semua bnde tk kne

Bagi saya, tu benda normal sbb saya sekrg dah pregnant 6 week. Sya tak rasa mual² atau pening sgt. Cuma saya selalu lapar je lah .. HAHAHAHAA...

Sy alhamdulillah xde apa2 alahan..cuma kerap sakit kepala je la..bp smua ok. Doc ckp mgkin sakit kepala tu je alahan sy

Normal dan bertuah sangat kalau masa pregnant tak ada alahan ni. Tak semua mommies boleh rasa heaven macam tu 😂

Sy alhamdulillah xde apa2 alahan..cuma kerap sakit kepala je la..bp smua ok. Doc ckp mgkin sakit kepala tu je alahan sy

4y ago

U too sis.. 😍

Normal je. Saya preggy xpernah kna morning sickness. Mengidam pun xde. Ade skali je muntah, tu pun sbb mkn ubat.

4y ago

No prob 🙂

Sy pun setakat ni takde la teruk. Kdg ade gak xleh go dgn bau2. Maybe sbb baru 5weeks. Huhu

4y ago

5minggu 6hari 🙈