Simptoms kehamilan hilang

Hi mommy.. saya nak tanya masa 7-8 weeks yg lepas saya alami alahan mual(tapi x muntah, perut gassy, sakit di payudara & kerap sakit pinggan.. tapi bila masuk je week 9 semua sakit2 tu hilang..seolah2 saya rasa mcm x pregnant pulak.. normal ke? Ada ke mommy2 penah alami seperti saya..

16 Balas

Sama mcm sy 🤣 dh lah scan ritu nmpak tk nmpak je . Tp sy kat rumah mak @ mertua lgsung tkde alahan kdg risau aku ni ngandung ke tak 😳 . Balik rumah elok hah dtg balik sebu perut mual gassy semua