Hilang Alahan Week 8

Hi mommy!! Saya sekadar nak bertanya pendapat. Dulu saya start alami alahan muntah week 5-6 macam tu.. Then saya tiba2 hilang alahan muntah masa week 8++. Pelik la.. loya pon hilang. Perlu ke saya pergi check dengan doktor? Risau pulak..

2 Balas

Hi sis,sy pun mgalami yg sma..skrg week ke 9..alahan terasa berkurang ..risau ..sis mcm mna skrg ok x ?

2y ago

Dia bkurg kejap je. Pastu alah balik sampai 17-18mggu mcm tu baru okay.. sy dah bsalin pon , anak dah 6 bulan lebih 😆 awak reply post setahun lps ni😆

kalau nk kepastian better g klnik cek

3y ago

thank you utk cadangan. saya dah start muntah balik lps 3 hari tak muntah. so back to normal 😅