Tiada alahan

Hi. Masa saya tahu saya pregnant dlm 4 weeks mcm tu, saya rasa mual mual, sakit pinggang, perut cramp. Tapi bila dah masuk 6 minggu ke atas, semua hilang. Normal ke?

2 Balas

Bg saya normal, sebab saya pun alami benda yg sama. Selagi takde keluar darah apape, awk jangan risau k. Kalau awak rasa was was, awak buat preg test (sy biasa buat untuk tgok line dia pekat ke tak) 🤣🤣 or scan di klinik.

sy lain pulak.. xmual apa pun..cramp saja..& sensitif breast..cuma ada perasaan meluat pula