Simptoms kehamilan hilang

Hi mommy.. saya nak tanya masa 7-8 weeks yg lepas saya alami alahan mual(tapi x muntah, perut gassy, sakit di payudara & kerap sakit pinggan.. tapi bila masuk je week 9 semua sakit2 tu hilang..seolah2 saya rasa mcm x pregnant pulak.. normal ke? Ada ke mommy2 penah alami seperti saya..

16 Balas

sama la awak. masuk week 8 hilang segala mak nenek pelik² even mmg tak muntah before this but still gassy & sebagainya. duk tanya laki, i pregnant lg ke tak nie? aaaaa ghisauu. moga² anak² kita semua elok je membesar dalam rahim kita ya ibu²... insha Allah, ameen..