Pampers new born murah MIKUBI

Mommy pnh guna pampers new born jenama mikubi x..sy tgok kt shopee ramai yg dh beli..murah pn murah..feedback semua ok..mommy skali beli pampers newborn bpe byk.

Pampers new born murah MIKUBI
53 Balas

Sy pun ada bli yg trial pack utk newborn,harap serasi dgn bby sy nanti.

x pernah.. seblm2 ni pkai huggies.. tp tgk feedbqck org ok.. nt nk cuba juga

bru nk try pkai utk sec baby... dh beli dua pek utk pkai kt hospital nnty .

Tk pernah tpi sy nk tral guna nanti...Biase sy guna dyrpess nge petpet

Baru order di shopee. Due bulan 3 2020 nanti inshaAllah baru guna pampers ni

Guna siang Hari boleh la. Sebab siang slalu tukar...agak nipis..

Saya pun baru beli pampers ni. Tak tahu lagi ok ke tak. Hehehe

Saya pun baru beli untuk bakal baby saya . Nak try !

Sy baru order kat shopee..baru nk try..harap2 ok..

Macam besttt je... Saya pun nak beli la nanti...