Mikubi

Salam, hye ibu semua... Ade yg pakai kn ank pampers jenama MIKUBI tk?? Sy baru je order pampers jenama mikubi ni... Sbb tk thu pampers ape yg ok... Ade yg ckp mikubi ni ok utk bby...sy beli size nwborn... Due nt bln 3,sj bli awal2... ??

Mikubi
37 Balas

Mikubi nie ada kat qq babystore selalu nya memang murah kalau kat tmpt sis ada cawangan qq babystore pi la tgk sana kelengkapan baby semua murah2 saya selalu beli sana je but tgh pkp kan mmg tutup la gamaknya.. Tgk kat fb, shopee rasanya ada

Saya pun kakak belikn utk ank sy yg br lahir pampers n.. Pampers diee besar sikit dr pampers lain utk yg NB punye.. Anak sy pakai x naik ruam harga pun murah utk 36pcs NB br Rm10.50 yg kakak sy bg dah habis sy repeat beli kt shoopee

Ok je mikubi. Dulu murah, skrg dah naik harga sikit. Seeloknya kalau kedainye dekat, elok beli kat kedai la. Sbb dkt shopee, postage pun kne bayar. Pos lambat sikit. Kalau banding dgn petpet, mikubi saiz besar sikit la dr petpet

Baby dah nak 7 bulan, still pakai mikubi😘 murah tapi quality serapan bagus & jahitan dia kemas. Cuma tu la, tape dia nak taknak buat keje 😋 yg pants punya pun ok, tepi dia senang nak cabut kalau sekali sentak

Sya pkai kt ank umo 3 thn ok.cma plkt mdh tcbt.nb nmpk sesuai ngn nb sbb nmpk kcik dr pmpers lain.klu xslp.sbb ank² 3org sblm nie pkai drypers NB.yg k4 nie try MIKUBI.

Ok je.. Ank saya baru lahir pakai lampin ni.. Sebab baby kerap tukar lampin.. So beli yang jimat as long as baby sesuai.. X de ruam ke ape..

Saya anak kedua ni baru try beli mikubi newborn. First time jugak nak try sebab ada yg kata okay. Dh order kat shopee. Due bulan 7 2020.

Sy pakai.. Till now pakai. Best lah pmpers dia. Susah bcor..serasi kt anak tak naik rshes..qq je ada kan..cutting pn besar

Mikubi skrg dah ada yg seluar. Material dia pun okay. Anak sy dah umur 9 bln masih setia pakai mikubi tanpa ada masalah.

Ok pampers ni cuma tape dia kurang lekat sikit. Klu utk newborn ok la pkai yg murah je sbb byk kali tukar