Confuse

Hello mommy out there.. Sy sdh check pregnant test almost 5 kali & its 2 line! Mean patut sy pregnant kan? Tapi bila sy jumpa dr utk kepastian Dr ckp sy tia pregnant.. Atau sy patut pergi klinik lain sbb time dia check sy mcm dia tak focus acuh tak acuh sj.. Or wait for few days lagi.. Sbb line dia masih samar lgi.. Thanks

1 Balas

Wait for few days . Around 1 or two weeks , then kalau confirm pergi scan or chck dkt klinik lain pula . Jgn klinik yg sama .. Ape2 pun semoga segala urusan anda dipermudahkan

5y ago

Noted.. Thanks sis :)