scan 9 minggu

Hi mommy , normal ke kalau scan 9 minggu belum nampak lagi?

95 Balas

saya baru jer scan 9weeks 2day. Alhamdulillah .nampak baby dalam kantung. 🥰.

normally dh nmpk.. sy 6w dh nmpk.. 8w buka buku pink dh nmpk besar skit mcm kcg

hye.. takpa ke p buat buku pink lps 10weeks? sy ingt nk p scan dulu d klinik swasta..

Alhamdulillah sy 8minggu dh nampak gerakan jantung baby comel sangat😭🥰

sis mintak doctor buat vagina scan please.. insyaallah selamat semuanya

minggu ke 7dah scan ada nampak macam kekacang

biasa kalau scan jantina 16mggu..kalau nk scan tgk janim Baik dlm 11 minggu

dekat klinik swasta boleh ke ye .bukak buku pink ..lpstu bru refer kk

sama saya scan 7w nampak kantung je... kalau cm tu nk kira berapa w ye

3y ago

sy 7 weeks mcm ni dkt keraajann

dah 9w knpe sllu jadi mcm sesak nafas...susah brnafas

2y ago

normal..