9 minggu 1 hari

Harini kandungan dah 9 minggu 1 hari rasa ii kalau g scan nampak takk dikbabyy ?? Sbb g scan 7 minggu haritu taknampak . And mommy yg g scan 9 minggu tu camne bentuk dikbabyy ? #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

9 weeks biasa nya da nampak . kalau nak puas hati pergi scan minggu ke 10 . boleh dgr heartbeat baby sekali awak ..

2y ago

Ohhh yeke ? Thankyouu

alhamdulillah , daya dah nampak baby kaki tangan semua dah namoak trmasuk jantung