scan 9 minggu

Hi mommy , normal ke kalau scan 9 minggu belum nampak lagi?

95 Balas

sis..masa nak scan pastikan tahan kencing dulu...baru boleh nampak jelas

2y ago

Ohh baru tahu info ni 😅

jgn risau. sebelum scan tu minum air banyak2. insyaAllah nampak

Jika sudah 9w, normal ke kalau hidung sensitif pada bau2?

Sy first scan 13weeks dah nmpk jelas bentuk janin n hearbeat dia😍

3y ago

Tahniah https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

same mcam sye, tpi doc sruh tggu 2mingu lgi untuk scan pulak

saya pom scan 9 minggu x nampak. nampak kantung je..

3y ago

sy pon 9w smlm scan ada kantung je. lepas tu ada sportting ckt

Saya pun sama, 9w kantung saja. Doktor suruh rescan lagi 2 minggu

1y ago

So far macam mana update Puan?

Sesiapa dah start buka buku pink

3y ago

tengah alami skg scann 7 minggu ada heartbeat scann 8 minggu da x da heartbeat now dekat 10 weeks bleeding sakit segunggut yg teruk..2 kali miscarriage yg first 8 weeks..Semoga next pregnancy baby membesar dengan Sihat 🙏

saya punya 8w blm lgi nmpk kta doc so dia bgi 28 ni chck

Mungkin awk kena scan bawah kalau scan atas tak nampak