scan 9 minggu

Hi mommy , normal ke kalau scan 9 minggu belum nampak lagi?

95 Balas

selalunya scan 9weeks jika period normal dah nampak kantung, janin n heartbeat baby dah...

sy belum lagi scan..skrg asyik rasa cepat nk tidur je...penat memanjang. pembawakan budak

alhmdullilah scan 9w nampk smua kaki jantung dia gerak2 bile doc kacau dia tido....

Hi mommies. Ada yang jadi macam sy tak dah 9weeks tapi tak dapat detect heart beat 😌

Sy scan 8week dah nmpk, tpi bila scan 5week5d. . Simptom kuat tido n kerap kncing 😅

sye alhamdulillah first scan 6mngu 2hri dah npk kntung dan degupan jtung baby😊😊

Sy xg lagi scan baby..skrg sy dh 9mggu. mana yg okay utk scan 9 minggu atw 10minggu?

saya scan selasa baru nii kndgn 9w4d dah ada dgupan jntung dan baby pon dh bgerak...

Depend mommy, kalau perut tebal tak nampak, ada orang mudah nampak walau awal

Sya scan 7w1d dah nampak. Maybe awk salah kiraan kot