Girl vs boy

Mommy nk tnya..ade org ckp klu scan bby kite tu kat pic die dok belah kiri bnyk..potnsi die gegel..klu bnyk ke knan bboi...betol tak???

18 Balas

Try tgok perot sis..Ada garisan hitam x pnjg smpy ke bwah.. klu Ada garisan hitam smpy ke bwah pusat ank lelaki.. klu line hitam tu half shja..ank prempuan..

Saya tak pasti..anak ke-4 saya boboy..memang sblh kanan..mengandung yang ni sblh kanan gak tp scan kata girl..tak tahulah btl atau tak..

Ha'aah 80% betul. Sebab saya bnyak bace artikel then saya pon perhati dari 4week baby dok belah kanan. Then hari tu cek boboi 😊😊

haha sume tu mitos sis . semua takleh pakai . scan pun kdg² blh slh . yg tak slh bila kuardoc tunjuk dpn² bird ke bkn 😛😛

btul kot sebab baby saya scan memang lebih berada di kanan & doktor scan baby saya, boy..

Xjuga. Kakak sy dlu preggy baby byk belah kiri n kuar bby boy.

not sure la... 1st time dgr.. huhu doakan aja..mne tahu btul..

Sy dlu bby suka sgt duduk belah kanan, yg keluar baby girl...

bila scan detail kita boleh nampak jelas jantina anak...

Kalau ada biji mmg confirm boy..tu yang dr aku ckp la