lapar

Bby sy 24 hri.. Tp die kerap lapar.. Sntiasa nk nyusu... Klu ssu bdn xpe jgk, ni nk ssu botol... Bgi ssu bdn xnk.. Blh kate stiap 2jam msti die nk.. Kdg tu 2oz tu lbh.. Dan kdg tu xsmpi 2jam, lapar pulak... ?? kite tkot perut die pnuh sgt... ??

2 Balas

Baby menangis ke sis? Kdg tu bkn nk susu, mgkin dia x selesa / perut kembung / pampers basah / mengantuk / mimpi ngeri / just nk dipeluk je..

Awak ada pam susu awak letak dlm.botol? Dia mgkin selesa puting botol tuuu